Recreatie

Recreatie

Recreatie

Zekerheid, ook in uw vrije tijd
Of u er nu alleen een dagje op uittrekt, samen een weekend in een andere stad vertoeft of met het hele gezin op een welverdiende vakantie gaat, ook op reis wilt u zekerheid. Brouwer Assurantiën BV kan u hierbij adviseren.
Reisverzekering

Verliest u op reis uw bagage of wordt u ziek tijdens uw vakantie, dan dekt een reisverzekering de schade aan uw spullen of de kosten voor medische hulp. Voor schade door risicovolle vakantiesporten, zoals bergbeklimmen of duiken, is een aanvullende verzekering vaak noodzakelijk. Als u vaker per jaar op reis of een weekend er tussenuit gaat, dan is een doorlopende reisverzekering aan te raden.

Annuleringsverzekering
U moet uw vakantie afbreken of u kunt uw reis helemaal niet laten doorgaan door ernstige ziekte een ongeval of een sterfgeval. Het gebeurt waarschijnlijk niet vaak, maar als het gebeurt, is dat heel vervelend. Een annuleringsverzekering vergoedt in ieder geval de financiële schade, zoals de vooruitbetaalde huur van het appartement of (een gedeelte van) de reissom.

Caravanverzekering
Gaat u regelmatig op pad met een caravan? Dan is een caravanverzekering raadzaam. Deze verzekering dekt schade door bijvoorbeeld brand of storm. Bovendien kunt u de inboedel van uw caravan meeverzekeren.

Pleziervaartuigenverzekering
Goed zeemanschap betekent veilig varen en weten hoe onder alle omstandigheden op het water te handelen zonder al te veel risico te nemen. Ondanks alle goede zorgen zijn er gebeurtenissen die u niet kunt voorkomen. De pleziervaartuigverzekering bij Brouwer Assurantiën BV biedt u hiervoor een prima bescherming.